We zoeken enthousiaste kritische meedenkers!

U bevindt zich hier: HomeOver onsNieuws2024We zoeken enthousiaste kritische meedenkers!

Deel deze pagina op

We zoeken enthousiaste kritische meedenkers!

02 oktober 2024

Wij vinden het belangrijk om in gesprek te zijn met onze huurders. U bent immers de ervaringsdeskundige als het gaat over het huren van een woning, de dienstverlening die daarbij hoort en de woonomgeving waarin u woont.

Misschien heeft u al eerder gelezen over de werkgroepen met huurders waarin we zaken bespreken die voor u belangrijk zijn. Voor een aantal van deze werkgroepen zoeken we nog mensen.

Werkgroep Beschikbaarheid
In deze werkgroep gaan we ieder jaar in gesprek over ons huur- en toewijzingsbeleid. We halen hierbij de input van huurders op. Ook bespreken we in de werkgroep de mogelijkheden om extra doorstroming op gang te brengen. Iets voor u om mee te denken? Meld u aan!

Werkgroep Wonen en Zorg
Samen zorgen we ervoor dat de groeiende groep huurders met een zorgvraag een fijn thuis heeft. Wilt u meepraten over dit onderwerp? We zoeken versterking!

Werkgroep Afval
Samen met u werken we aan een prettige woonomgeving. Een van de thema’s die hierbij belangrijk is, is het thema afval. In deze werkgroep werken we samen met de gemeente en huurders aan het aanpakken van grofvuilproblemen rondom de woningen. We zijn er nog lang niet. Interesseert dit onderwerp u? We zoeken nog mensen voor deze werkgroep.

Meer info
Wilt u meer informatie over één van deze onderwerpen of wilt u zich gelijk aanmelden? Neem dan contact op met onze participatieadviseur: nvds@dewoningstichting.nl

De onderwerpen die in de werkgroepen worden besproken, komen samen in de Participatiecommissie. Ook hiervoor zoeken we een enthousiaste huurder die het leuk vindt om met de Woningstichting in gesprek te gaan over zaken die voor huurders belangrijk zijn.